Instal·lacions

A la Residència CleceVitam Ceritània, les persones grans sou les protagonistes de la vida del centre. Gaudiu d’un entorn socialment dinàmic, acollidor i humà. Les nostres instal·lacions han sigut dissenyades per a fomentar la convivència i oferir serveis sanitaris, assistencials i hotelers de qualitat.

Sentiu el centre com la vostra nova llar.

La residència per a gent gran CleceVitam Ceritània s’articula en entorns amigables i socials, que fan que les activitats i serveis es desenvolupin en un ambient relaxat i acollidor.

Zones comuns


Un centre per relaxar-se i viure el dia a dia

Disposem de diferents espais comuns, per a compartir amb altres persones residents i amb les famílies, i per a desenvolupar diferents propostes, des de la quotidianitat i les vostres preferències.

GIMNÀS

SALA D’ESTAR

SALA DE CONVIVÈNCIA

MENJADOR/SALA D’ACTIVITATS

Zones privades


Espais reservats per a oferir-vos els millors serveis

Sales de lleure i descans residència per persones grans a Cerdanyola

Al centre residencial trobareu també espais de serveis professionals i complementaris, per a atendre necessitats específiques

UNITAT DE CONVIVÈNCIA PER ALTA DEPENDÈNCIA

INFERMERIA / ATENCIÓ MÈDICA

REHABILITACIÓ

CUINA PRÒPIA

BUGADERIA PRÒPIA

PERRUQUERIA

PODOLOGIA

Com a tot l’edifici, són espais adaptats a la mobilitat reduïda, lliures de barreres arquitectòniques. Un centre residencial de nova construcció, amb espais interiors espaiosos i amb bona il·luminació, que conviden a gaudir de l’estància.

ESPAIS PER DESENVOLUPAR ACTIVITATS, DISFRUTAR I ESTAR CÒMODE